Мобільні додатки

розміщено в: НОВИНИ | 0

Безкоштовні мобільні додатки, які допоможуть більше дізнатися про сортування.

Сортуй

“Сортуй” – це український додаток, який був розроблений минулого року компанією «MacPaw Labs». Він допоможе швидко визначити тип сировини, дізнатися, як сортувати окремі типи сміття, а головне – знайти найближчу сортувальну станцію. Якщо не можете знайти потрібну категорію, зазирніть до розділу «Інше», де є навіть інструкції з утилізації матраців, гумових виробів або взуття.

goRecycle

Український додаток у вигляді мапи, на якій визначено пункти прийому технологічних відходів, а саме ламп та батарей.

Clewo

Соціальний проєкт, який дозволяє відзначати на карті локації скупчення об’єктів і сировини, які підлягають вторинній переробці. Додаток має розв’язати серйозну проблему – відсутність прямого зв’язку між тими, хто хоче сортувати відходи (пластик, скло, метал, папір, тетрапак, реюз), але не знає, куди їх здати, і тими, хто переробляє відходи.

Recycle game

Це гра англійською мовою, з якою як діти, так і дорослі навчаються роздільному збору. Гравець має розподілити конкретне сміття в один із  контейнерів.

Ecoscan

Ти фотографуєш те, що йде у смітник, а машинний інтелект (як вказано розробниками) підкаже до якої категорії відноситься даний тип відходів.